חודש אייר- "אני ה' רופאך"- גשם באייר
-
מפת איזורי חלוקת התרופה (יתכנו כמובן שינויים במיקום ובעיתוי ובכמות).
-
ז'ק יש לך כמות משנים עברו אולי?
(אם לא ירד גשם כמובן)
וכמה עולה משלוח לבית שמש? -
פינקי נפלת על האדם הלא נכון. בכל מקרה, אם בעז''ה ירד גשם, אז מד הגשם שלי עתיד לאגור בתוכו את הנוזל היקר, ואז נחשוב מה עושים הלאה.
-
פוסט זה נמחק! -
.
-
פוסט זה נמחק! -
תמונת הצפי של חלוקת התרופה לשבוע הנוכחי
-
ז'ק היקר והשנון
חבל שתוכנת הבינה אינה מוכשרת כמוך.
לפי המקור שהבאת יש לגלות את ראשו, כדי שמים יגיעו לראשו, "וגם" יפתח את פיו.
כל התמונות החכמות שאין בהם כ"כ בינה, יש כובע משמעותי על הראש, כך שזה לא רלוונטי.אני הרבה יותר מעריך את הבינה האנושית שלך, היא ממש איכותית, מאשר את הבניה ............
-
איסי הבוקר בהצטברות משקעים לא רעה לשבוע הקרוב
-
אולי לא דייקתם בדבריו של הרה"ק מקוריץ, יש לפתוח את הפה באופן שהגשם יכנס מימין. (כידוע לכל שימין מרמז על חסדים וכו')
-
הגיוני אמר בחודש אייר- "אני ה' רופאך"- גשם באייר:
ז'ק היקר והשנון
כל התמונות החכמות שאין בהם כ"כ בינה, יש כובע משמעותי על הראש, כך שזה לא רלוונטי.אני הרבה יותר מעריך את הבינה האנושית שלך, היא ממש איכותית, מאשר את הבניה ............
הגיוני תבין שזה לא הגיוני שהבינה יהיה מוכשר כמו ז'ק שמדבר הגיוני ולא כמו הבינה שהתמונות שלו לא הגיוני
מקווה שהדברים שלי בגדר הגיוני
-
אדיב אמר בחודש אייר- "אני ה' רופאך"- גשם באייר:
ז'ק היקר והשנון
הגיוני תבין שזה לא הגיוני שהבינה יהיה מוכשר כמו ז'ק שמדבר הגיוני ולא כמו הבינה שהתמונות שלו לא הגיוני
מקווה שהדברים שלי בגדר הגיוני
שאפו !!!!
-
צפי משתפר במודל של השמ"ט לחמישי בוקר
-
ואילו בשבת צפי לפעילות משמעותית בהרים
-
כל התמונות החכמות שאין בהם כ"כ בינה, יש כובע משמעותי על הראש, כך שזה לא רלוונטי.happy אמר בחודש אייר- "אני ה' רופאך"- גשם באייר:
אולי לא דייקתם בדבריו של הרה"ק מקוריץ, יש לפתוח את הפה באופן שהגשם יכנס מימין. (כידוע לכל שימין מרמז על חסדים וכו')
העמדתי לפני ה''גולם'' המכונה ''בינה מלאכותית'' את השגותיכם על התמונה. הנה התמונה החדשה שהיא יצרה
''והשב את נוותי בשמחה ( happy ) ובהגיון ( הגיוני )".
אגב- בימים הקרובים אני עומד בעז''ה ובל''נ להעלות כאן פוסט מורחב העוסק בנושא ירידת הטל, כשהוא משלב בתוכו באופן מורחב תוכן מדעי אינפורמטיבי ותורני. בחלק מן הדברים הייתי מאוד רוצה את עזרתכם מול שאלות שהתעוררו לי בנושא, והייתי מאוד שמח לשמוע מה יש לת''ח כאן לומר בנושא.
-
ז'ק ממש מעניין לא ידעתי שהעניין הוא שזה יפול לתוך הפה
חשבתי שמספיק לשתות את זה אפי' דרך היד
(אוי ווי עכשיו אני קולט איך זה שלפני שנתיים ליקקתי איזה צינור חלוד ורק חליתי במקום להבריא)