יש לכם מושגים ? בואו נראה
-
ז'ק שלחתי לך במייל
-
סורוצקין מקורי ביותר, שווה פרסום בהמשך.
-
ז'ק אמר ביש לכם מושגים ? בואו נראה:
רודף סופות אמר ביש לכם מושגים ? בואו נראה:
כי הם מתחבאים בשמות של אנשים אחרים
רודף סופות= גשם עד בלי די?!
מה קורה כאשר מרשמלו מחליט להיות רודף סופות ? הוא מפרסם תחזיות על שתי סופות ממערכת קרה/ חמה שתהיינה במהלך החודש ושתגרומנה לכך שירד גשם עד בלי די .
-
ז'ק יכול להיות שכולם זה אותו אדם????
נראה לי שמרשמלו צריך להוסיף עוד חשבון "רודף שלגים" -
גלילאו גליליי אמר ביש לכם מושגים ? בואו נראה:
ז'ק יכול להיות שכולם זה אותו אדם????
לפי מה ש רודף סופות ( גשם עד בלי די ??) כתב אז הכל יכול להיות, גם ש גלילאו גליליי הוא אוהב שלג לדוגמא.
-
ז'ק מעניין מאוד, ההודעה בשם רודף סופות לא מופיעה אצלי.
-
גשם עד בלי די אמר ביש לכם מושגים ? בואו נראה:
ז'ק מעניין מאוד, ההודעה בשם רודף סופות לא מופיעה אצלי.
מעניין מאוד, כשהתגובה של רודף סופות עלתה, קיבלתי בהתראות התראה ש גשם עד בלי די כתב תגובה, מה קורה פה ?!
-
ז'ק הפוינט הוא שאתה עושה את החידון הזה בקיץ, מה שמקשה על העונים היות ואין אנו עסוקים כרגע בכל הנושאים האלו. זאת חוץ מתרדמת הקיץ שהזכרת...
-
אדיב אמר ביש לכם מושגים ? בואו נראה:
ז'ק הפוינט הוא שאתה עושה את החידון הזה בקיץ, מה שמקשה על העונים היות ואין אנו עסוקים כרגע בכל הנושאים האלו. זאת חוץ מתרדמת הקיץ שהזכרת...
ובכל זאת... למרות שכרגע הפורום נמצא בכעין ''בין הזמנים'', בואו נעשה פעילות גם ב''בין הזמנים'' של הפורום. דוקא כעת הוא הזמן כשאין דברים אחרים על הפרק, וזה זמן גם להעשיר קצת את הידע ולהרחיב אופקים.
-
ז'ק ברור, אני מחזק את העניין.
רק הסברתי ותירצתי את ה"מבינים" שלא מתייחסים. -
ז'ק אמר ביש לכם מושגים ? בואו נראה:
יראה הקהל וישפוט !
מייל ראשון לפני שנה.
ולמחרת מייל שני
אדיב אם אתה חושב שחשפתי את פרטיו של ''איש השלגים'' בצילום המיילים שצירפתי, אז טעות בידך ונפלת בפח. ''הרב שניימן'' כמובן אינו שמו של איש השלגים (שהוא כידוע אינו משתייך למקהלות האשכנזים). אלא ''שניימן'' באיידיש פירושו ''איש שלג''. כעת לאחר חשיפת פרטיך אתה עלול לקבל מסיבות הפתעה וכדו'- קח את זה בחשבון
לגבי מה ששלחת לי במייל, ונתתי מטר ארצכם בעיתו יורה...ואם ילך לו, אז גפ''ס יצליח לחזות את היורה.
-
פוסט זה נמחק!