ניווט

• הרשמה
    • התחברות
    • חיפוש
    • פוסטים אחרונים
    • מכ"ם
    • הכנרת
    • פופולרי
    • קישורים
      • מדריך לניתוח מפות המודלים
      • אנסמבל EC , GFS , ICON
      • השוואת מודלים
      • אנומליה 850 מיליבר EC
      • מערכת
      • UKMO- טמפ, עננות ,משקעים, לחות
      • איסי 8 ק"מ
      • איסי מפורט
      • GFS FV16
      • טמפ במפלסים שונים -GFS ירושלים
      • טמפ' במפלסים שונים gfs חיפה
      • gfs אתר צרפתי
      • מפות מפורטות: איסי, אייקון, קוסמו
      • תחזית גובה שלג באירופה רוסיה וישראל
      • תחזית עומק השלג בישראל
      • גובה שלג בכל העולם
      • תחזית עונתית לירושלים
      • תחזיות אל ניניו

שרשור חדש (הימורים???) על ירידת מפלס הכינרת במהלך קיץ תשפ"ה

מפלס הכנרת
    10
    111
    2216
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אדיב
      אדיב 💖 תומך בפורום 🌩️מבין במודלים🌩️ ❄️ משקיען נערך לאחרונה על ידי אדיב

ועוד משהו,
      אכן עברנו רק חצי מהקיץ וסופו בדרך כלל קשה יותר,
      אבל חייב להביא כאן את אחד האשכולות בפורום של החבר המוכשר ביתר ירושמיים שניבא את הקיץ ובינתיים עומד בדברו.

https://weather-forum.co.il/topic/2413/התחזית-העונתית-הערכת-מצב

מזג האוויר היא חוויה שמסוגלת להשכיח את רוב הטרדות!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
      • גשם עד בלי די
        גשם עד בלי די ❄️ משקיען מפקח הודעות נערך לאחרונה על ידי

איפה ראיתם שאין גל חום??? צאו החוצה ותרגישו

אני זה לא מרשמלו

מודלים אני רואה בmeteologix

• א
          איש השלגים ❄️ משקיען 💖 תומך בפורום 🥉מקום 3 - תחרות📷❄️ @אדיב נערך לאחרונה על ידי

אדיב
          אני ממש לא מדבר על הפרש של שתי מעלות שהם בעצם ההבדל בין שלג ללא שלג
          אני מדבר על כל המערכות הנורמליות (לא החריגות, הקרות, המושלגות) שבעיננו ראינו אין ספור פעמים שמערכת בדרכה אלינו, והיא יושבת בול עלינו, והנה כבר כמה ימים המודלים מתמידים... ובסוף ארבע ימים לפני האירוע כולם חוזרים בהם ונשארנו בהרבה מהמקרים עם טפטוף קל בצפון, אם בכלל...
          שלג זה ודאי משהו אחר לגמרי ושברירי מאוד, שגם ככה אדם ריאלי לא תולה בו הרבה ציפיות, ולא נוטה להתרגש ממודל כזה או אחר שבוע לפני האירוע.

• ז'ק
            ז'ק ינוקא🍼🍼 ז'קן השבט🧙‍♂️ ✅מאושר ❄️ משקיען @אוהב שלג לא ישבע נערך לאחרונה על ידי ז'ק

אוהב שלג לא ישבע אמר בשרשור חדש (הימורים???) על ירידת מפלס הכינרת במהלך קיץ תשפ"ה

לאחר שיקלול הנתונים ובהתחשב לכך שמגובה המפלס שפורסם אתמול ועד גובה המפלס שיפורסם ב-1 באוגוסט יש עוד 17 ימים -
            אני חולק על ההימור (האופטימי מדי) שנתת, ואני מהמר שגובה המפלס ב-1 באוגוסט יהיה 212.45- לפחות (יתכן ס"מ או 2 יותר נמוך - לא יותר גבוה)

אז אם זה יקרה אז אשקול את התפטרותי כבר בעוד שבועיים, כפוף לשימוע ואישור היועמשי''ת תרום הודה וכ''ק הנשיא יצחק עמית ירום הודו- המלך והמלכה האמיתיים כאן במדינתנו הקטנה והבזויה מכבודה.

א תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
            • א
              איש השלגים ❄️ משקיען 💖 תומך בפורום 🥉מקום 3 - תחרות📷❄️ @ז'ק נערך לאחרונה על ידי

ז'ק אמר בשרשור חדש (הימורים???) על ירידת מפלס הכינרת במהלך קיץ תשפ"ה:

אוהב שלג לא ישבע אמר בשרשור חדש (הימורים???) על ירידת מפלס הכינרת במהלך קיץ תשפ"ה

לאחר שיקלול הנתונים ובהתחשב לכך שמגובה המפלס שפורסם אתמול ועד גובה המפלס שיפורסם ב-1 באוגוסט יש עוד 17 ימים -
              אני חולק על ההימור (האופטימי מדי) שנתת, ואני מהמר שגובה המפלס ב-1 באוגוסט יהיה 212.45- לפחות (יתכן ס"מ או 2 יותר נמוך - לא יותר גבוה)

אז אם זה יקרה אז אשקול את התפטרותי כבר בעוד שבועיים, כפוף לשימוע ואישור היועמשי''ת תרום הודה וכ''ק הנשיא יצחק עמית ירום הודו- המלך והמלכה האמיתיים כאן במדינתנו הקטנה והבזויה מכבודה.

והמשנה למלך יולי

ז'ק תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
              • ז'ק
                ז'ק ינוקא🍼🍼 ז'קן השבט🧙‍♂️ ✅מאושר ❄️ משקיען @איש השלגים נערך לאחרונה על ידי

איש השלגים אמר בשרשור חדש (הימורים???) על ירידת מפלס הכינרת במהלך קיץ תשפ"ה:

והמשנה למלך יולי

שהוא אסיר ציון לשעבר שרוצה להפוך את ציבור בני התורה לאסירי ציון בהווה.

מאור גליל העליון תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                • מאור גליל העליון
                  מאור גליל העליון @ז'ק נערך לאחרונה על ידי

איש השלגים אמר בשרשור חדש (הימורים???) על ירידת מפלס הכינרת במהלך קיץ תשפ"ה:

והמשנה למלך יולי

שהוא אסיר ציון לשעבר שרוצה להפוך את ציבור בני התורה לאסירי ציון בהווה.

סבאל'ה, תבוא לבקר אותנו אם יקחו אותנו לכלא, נכון? אז אני לא דואג

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                  • א
                    אוהב שלג לא ישבע ינוקא🍼🍼 נערך לאחרונה על ידי

פוסט זה נמחק!
                    א תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • א
                      אוהב שלג לא ישבע ינוקא🍼🍼 @אוהב שלג לא ישבע נערך לאחרונה על ידי

פוסט זה נמחק!
                      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • א
                        אוהב שלג לא ישבע ינוקא🍼🍼 @ז'ק נערך לאחרונה על ידי

פוסט זה נמחק!
                        • א
                          אוהב שלג לא ישבע ינוקא🍼🍼 @ז'ק נערך לאחרונה על ידי אוהב שלג לא ישבע

אוהב שלג לא ישבע אמר בשרשור חדש (הימורים???) על ירידת מפלס הכינרת במהלך קיץ תשפ"ה:

ניתן להמר על גובה המפלס הצפוי ל-1 באוגוסט למניינם רק עד סוף שבוע זה,

כדרכם של מלכים שמערכת הזמנים שלהם שונה משאר דלת העם, כן אני נוהג בגינוני מלכות ונוהג לעשות סוף שבוע ארוך, כך שסוף השבוע יסתיים בעז''ה ששה ימים קודם ה- 1 באוגוסט.

ז'ק היקר,
                          היות ש-6 ימים לפני ה-1 באוגוסט יוצא בשבת,
                          אשמח מאוד אם תתן תחזית מדוייקת מה יהיה גובה המפלס בתאריך הזה,
                          ואני מודיע חגיגית, לאור התהפוכות בקצב ירידת המפלס, אם התחזית שלך תהיה מדוייקת (ולא בצורה ערפילית כמו איזה באבא.... תתן מספר מדוייק) - גדול המערערים והמהרהרים אחר מלכותך יהפוך לאחד מהתומכים הנלהבים שלך (למרות שנראה לי שאתה תוותר על זה.....).

א תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                          • א
                            איש השלגים ❄️ משקיען 💖 תומך בפורום 🥉מקום 3 - תחרות📷❄️ @אוהב שלג לא ישבע נערך לאחרונה על ידי

אוהב שלג לא ישבע
                            משל אומרים לצרעה - "לא מדובשך ולא מעוקצך"...

א תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                            • א
                              אוהב שלג לא ישבע ינוקא🍼🍼 @איש השלגים נערך לאחרונה על ידי

איש השלגים אולי ז'ק יכין תג חדש "צרעה" ויוסיפו את זה כאן לרשימת התגים,
                              אדרבה ככה אוכל להסיר את הכפפות שלפעמים אני מלביש....

ז'ק א 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                              • ז'ק
                                ז'ק ינוקא🍼🍼 ז'קן השבט🧙‍♂️ ✅מאושר ❄️ משקיען @אוהב שלג לא ישבע נערך לאחרונה על ידי ז'ק

אוהב שלג לא ישבע אני לא מנסה כלום, כי יש לי תחושה שמישהו שם במינהל הכנרת החליט לשתף פעולה בשיבוש ההימורים שלי, כי איך יתכן שבשלושה ימים עם טמפרטורה מעל 40 מעלות בטבריה ועם יובש, הכנרת יורדת בס''מ בודד בשלושה ימים?! אז נראה לי שמישהו שם מסתיר את המדידות האמיתיות, וב- 2 באוגוסט הכנרת תרד פתאום באורח פלא ב- 5 ס''מ במכה אחת, וזאת לאחר שכתר המלכות יוסר מעל ראשי יום לפני כן. אז החלטתי לעשות צעד נועז מבחינתי- אני מסיר את כתר המלכות כבר עתה מעל ראשי, ובאם שיקרה משהו לא צפוי והכנרת אכן תעמוד ב- 1 באוגוסט על 212.43- כפי שהימרתי לפני יותר משבוע, אז אני אטען שוב לכתר.

''בימים ההם אין מלך בישראל, איש הישר בעיניו יעשה'' (פסוק שכיח מאוד בספר שופטים).

21adeb14-709b-46ca-8e9e-a64957aee322_optimized.png

א 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                                • א

ז'ק אתה יכול לחבוש שוב את כתרך,
                                  התקלה תוקנה,
                                  וכעת מופיע ירידה של 1 ס"מ על כל יום מהימים האחרונים,
                                  (זה עדיין לא מתרץ את תמיהתי שכתבתי באמצע השבוע ואח"כ מחקתי - על כך שלפני כחודש שהכינרת הייתה יותר קרה, ירידת המפלס הייתה מהירה יותר....)

• א
                                    אוהב שלג לא ישבע ינוקא🍼🍼 @אוהב שלג לא ישבע נערך לאחרונה על ידי

אוהב שלג לא ישבע ז'ק תעשה לי טובה ואל תכין את התג הזה,
                                    ראיתי שיש כאן תגים שמשמשים כעונש ואי אפשר להוריד את זה,
                                    (ניסיתי להסיר מעצמי את התגים, "מאושר" הצלחתי להסיר, ו"ינוקא" לא הצלחתי.... אולי אביא פתק עם חתימת הורים שנגמלתי מהיניקה...)

• א

ז'ק אגב,
                                      אם יש תקלה ברשות המים (וגם אם אין...),
                                      אתנ יכול לעקוב אחר גובה המפלס הנוכחי (מתעדכן כל 10 דקות) בקישור הבא:
                                      https://www.weather2day.co.il/rain-radar-google#floods

ז'ק תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                      • ז'ק
                                        ז'ק ינוקא🍼🍼 ז'קן השבט🧙‍♂️ ✅מאושר ❄️ משקיען @אוהב שלג לא ישבע נערך לאחרונה על ידי

אוהב שלג לא ישבע אמר בשרשור חדש (הימורים???) על ירידת מפלס הכינרת במהלך קיץ תשפ"ה:

ז'ק אגב,
                                        אם יש תקלה ברשות המים (וגם אם אין...),
                                        אתנ יכול לעקוב אחר גובה המפלס הנוכחי (מתעדכן כל 10 דקות) בקישור הבא:
                                        https://www.weather2day.co.il/rain-radar-google#floods

תגיד לי- אתה עושה ממני צחוק? רק הורדתי את הכתר וכבר מתחילים פה עם בדיחות? הנתונים שמופיעים שם משתנים רק אחד לכמה ימים כאשר הכנרת משנה קידומת. (דהיינו שנשלמת ירידה/ עליה של 10 ס''מ).

א תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                                        • א

ז'ק אף אחד לא עושה ממך צחוק,
                                          (אתה לא צריך להתחיל עם פאראנויה של מלכים לשעבר....),
                                          תלחץ/תקיש/תגע על העיגול שמופיע בו 212.4- וייפתח לך חלונית עם העדכון מלפני 10 דקות.

• פוסט ראשון
                                            פוסט אחרון