חידון הקיץ הגדול- חידה מס' 43
-
ז'ק אשמח לדעת אם צדקתי בתשובתי או שאמשיך לנסות?
-
אני לא מבין איך נשאר כאלו שעדיין לא יודעים את התשובות.....
לאחר הרמז האחרון של ז'ק ......אין הרבה אפשרויות.....
-
אוהב שלג לא ישבע
קל לך לדבר אחרי שקיבלת אישור לתשובתך...
הנה מה שכתבת בעצמך, ממש לא מזמן, כאן למעלה....
(אני ראיתי את החידה רק היום)
וזה מה ש@ז-ק ענה לך
ורק בסוף זה הגיע
אז בא. אל תזלזל באלו שעדיין לא עלו על זה או שעלו ורוצים לקבל אישור שהם צודקים.... -
נראה לי שעניתי נכונה,
האם יש אישור? -
יקי הלבן אמר בחידון הקיץ הגדול- חידה מס' 43:
נראה לי שעניתי נכונה,
האם יש אישור?ועכשיו גם הוספתי את החלק השני אז אחרי שהורדתי את הידיים חזרה מקווה שזה ישתלם...
-
איש השלגים אענה על זה בענייניות למרות שלא אהבתי את הסגנון,
החידה הראשונה היא חידה מעניינת אבל לא מאוד קשה (אחרי ששמחתי כ"כ שהברקתי - פתאום קלטתי שאני קצת בגדר "דל גאה") אך בכ"ז היא די-מאתגרת,
החידה השניה היא קשה עד בלתי אפשרית למי שאינו מכיר את ביתר ירושמיים, וכלל לא חידה למי שמכיר אותוכל זה עד היום אחה"צ,
ברגע שזק גילה את הרמז שזה מילים שמופיעות יותר מפעם אחת בטקסט עצמו - זה הפך לחידה קלה מאוד,
אני אישית הייתי מוריד את הניקוד לנקודה אחת למי שעונה אחרי הרמז הזה (ואני אכן מסכים שיוריד לי את הניקוד לחלק השני של החידה שעניתי רק לאחר הרמז),תעבור שוב על הטקסט ותראה כמה מילים חוזרות על עצמם....
-
אוהב שלג לא ישבע
אכן עניתי תשובה ורק רציתי לקבל אישור.
לגבי הסגנון, צר לי אבל תאלץ להתמודד....
(סתם, אם זה מפריע לך באמת, אני אמחוק) -
איש השלגים לא מפריע לי, אל תמחוק
-
אוהב שלג לא ישבע אחר בקשת מחילה,
אני לא מסכים איתך,
כחלק מההיכרות שלנו עם ידידנו ז'ק וסגנון החידות, אם יש מילים שחוזרות על עצמם אז ישר מבינים שזה קשור לחידה, ואם כל זה, עבדתי מאד קשה להגיע לפיתרון עד שנפל לי האסימון, ואני מאמין שז'ק יכול להוכיח את טענותיי שכל התשובות שניסיתי היו סביב אותם מילים, אז זה ממש לא נכון שזה הופך את התשובות לקלות יותר, זה סה"כ ממקד את מי שלא ידע להתמקד לפני זה... ואכמ"ל. -
נראה לי שעניתי נכונה,
האם יש אישור?אני אקבל את תשובתך על החלק הראשון- המושג המטאורולגי (למרות שאם היית מגדיר אותה קצת יותר חד בהתאם לכתוב במודעה במפורש הייתי שמח יותר).
-
יקי הלבן אתה צודק,
אני חוזר בי,אני מתכוון ברצינות בכל מילה !!!
למרות שזה ממקד את הכיוון בחידה, עוד יש הרבה במה להתבלבל ולטעות.
-
ז'ק אמר בחידון הקיץ הגדול- חידה מס' 43:
נראה לי שעניתי נכונה,
האם יש אישור?אני אקבל את תשובתך על החלק הראשון- המושג המטאורולגי (למרות שאם היית מגדיר אותה קצת יותר חד בהתאם לכתוב במודעה במפורש הייתי שמח יותר).
תיקנתי מקווה שזה מה שרצית
-
אוהב שלג לא ישבע איש השלגים אוי ואבוי למי שמוחק !! אתם חושבים שהחידות הן שבאמת מעניינות ? אז תדעו שהמריבות והעקיצות ההדדיות שלכם הם החלק הבאמת מעניין כאן בחידון. אז ישחקו נא הנערים לפנינו- סבא נהנה מכל רגע.
-
ז'ק הזדמנות חדשה בשבילי לאיים....
אם אתה לא מחזיר את התג של "מלך ההימורים" כדי שאני אוכל לערער על זה - אני מוחק את כל ההודעות......
-
ז'ק תכלס' תענה לי - הצדקתי אם לאו
סבאלה' אל תשאיר את הנערים במתח. -
אוהב שלג לא ישבע מתקן את עצמי מחשש לתביעת דיבה,
לא בכדי שאני אוכל לערער,
אלא בכדי שאני יוכל לטעון שזה בכלל לא נכון.... -
ז'ק לאחר שייגמר כל האקשן כאן, אשמח אם תתפנה להציץ גם בתיבת הדואר שלך (האלקטרוני כמובן, מה שיש בדואר הרגיל זה לא מעניין) ותענה לי על מה שכתבתי,
ואשמח אם גם תצרף את התמונות של חידות 44 ו-45,
יש לי בעיה עם התמונות כאן באתר הזה ספציפית. -
ז'ק תשובתי על המושג נכונה?
-
נתי עדיין לא מה שאני מחפש. אבל תעקבו אחרי מה שנכתב כבר בפוסטים הקודמים, כי יש שם רמזים די ברורים.
-
ועל החלק השני ששלחתי עכשיו?