מודלים - לקראת חג הפסח
-
ADA אצל קנדי בעיה? הקנדי פצצה בלי שום בעיה. הגרמני קצת צפוני אבל זה לא משמעותי אם היה את ההמשך המערכת היתה נכנסת יפה ככה"נ
הקנדי

-
הבעייה אצלו שכשהקור נכנס האפיק בורח
-
אם התכוונת לקור ולשלג, אז באמצע אפריל זה לא באמת מה שמעסיק חח
לא הסתכלתי על זה אפילו. אני לא מצפה (ואפילו לא מעוניין) שיהיה שלג באפריל...אם כי אתה צודק שיש גם קור באפיק הזה לפי המודלים שמביאים אותו.
-
-
ADA איך אתה יודע? עד סוף הטווח המערכת עלינו בשיא עוצמתה. רואים גם שהוא לקראת ירידה נוספת של אספקת קור ב500. האפיק הזה אצל הקנדי משפיע במשך 4 ימים עד סוף הטווח אצלו, וברור שיש המשך למערכת. זו מערכת ארוכה ועוצמתית אצלו. בכל אופן אני לא חושב שצריך יותר מדיי לבנות על זה. הוא מתבסס על זה שהאפיקים לא מתחברים, ורוב ככל המודלים לא מראים כך.
-
ישיר [ADA] שימו לב שברוב ההרצות של גפס הוא גם נותן מערכות דומות מאוד לקנדי כלומר מדובר באפיק ארוך שיורד עד ללמטה ולאחר מכן שולח בועה שלפי הקנדי
זה מתיישב ממש עלינו [יש לציין שדווקא הפעם דובר בבועה קרה גם במפלס ה 850 שזה דבר לא מצוי כל כך באפריל]
ובעצם גפס נותן מלא הרצות עם מערכת בסוג הזה
ולכן אני חולק עליך ישיר ואני דווקא חושב שזה יקרה! בגלל שגם הקנדי וגם הגרמני נותנים את המערכת הזאת , ויש לנו גם את רוב ההרצות של גפס ,וגם כמו שמישהו אמר פה איסי קרוב מאוד לדבר הזה ולכן אני חושב שכדאי מאוד להתייחס לזה! -
ADA אמר במודלים - לקראת חג הפסח:
תתבשמו
הרצה 19 גפס
מפלס 500
850
אם מחפשים קור לא צריך ללכת להרצה 19, הרצה 1 לא פחות מעניינת

850

-
זה בעדכון בוקר!
-
שלגונית שניהם בעדכון בוקר
-
שלגונית אמר במודלים - לקראת חג הפסח:
זה בעדכון בוקר!
לחלוטין.התגובה ל@ADA על הרצה 19 מעדכון בוקר,מה פתאום להגיב מעדכון צהרים על עדכון בוקר
-
האפיק שם צפוני מדיי
-
איסי צהריים משפר את המשקעים לשלישי
-
שלגונית גפס נו נו... ראינו במה הוא האכיל אותנו לאחרונה.
בכל אופן אני עדיין סבור שאם רוב המודלים בהרצה המבצעית שלהם לא בכיוון אז הסיכוי נמוך יחסית. ברור שיש סיכוי לכן פתחתי את הדיון. אבל צריך תמיכה הרבה יותר רחבה. נראה אחרי שבת לאן זה יילך.
שבת שלום וחג שמח